Inschrijfformulier voor de 

Brocante Markt van zaterdag 21 Sept

Door de enorme drukte kan het enkele dagen duren voor uw

inschrijving is verwerkt. Graag uw geduld. Niet dubbel inschrijven aub!

Let op! De spelregels zijn gewijzigd.

Graag deze zorgvuldig doorlezen voor u akkoord gaat.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


                                                              SPELREGELS

1) Uw plaats wordt toegewezen op volgorde van aankomst door de organisatie. 

Alléén auto's met deelnamenummer worden toegelaten, houdt uw deelnamenummer bij de hand. (Let op! per standplaats is 1 voertuig toegestaan).

Laden en lossen op de markt met andere auto's is niet toegestaan! 

Deze worden de toegang geweigerd.

Spullen nabrengen vanaf het parkeerterrein is ook niet toegestaan.

Ook deze worden de toegang geweigerd.

Alléén inzittenden van de deelnemende voertuigen mogen via de deelnemerskant naar binnen. Anderen niet! Zij zijn na 9:00uur welkom via de bezoekersingang. Hierop worden géén uitzonderingen meer gemaakt.

U kunt uw spullen uitstallen naar de lengte/breedte van het opgegeven voertuig. Niet breder uitstallen! Zodat eenieder de ruimte krijgt waar hij/zij voor betaald heeft. Géén zeilen op de grond. Géén bananendozen en géén kortingen. Maak er een mooie, leuke en gezellige standplaats van. Probeer in de Franse sfeer te blijven. Een partytent is toegestaan, normaal formaat. Niet groter dan 3x3 of 3x4 meter. 1 partytent per inschrijving.

2) Aanbieden van etenswaar, alcoholische dranken zijn (buiten de aangewezen horeca deelnemers) niet toegestaan.

3) Op "Klein Frankrijk" mogen alléén echt oude brocante, antieke en vintage  spullen worden verkocht. Géén rommelmarktspullen! (géén kleding,

géén huisraad en accessoires van nu, géén speelgoed etc.) 

Verkoop van nieuwe of partij goederen is niet toegestaan. Andere artikelen alleen na overeenstemming met de organisatie.

Indien er sprake is van het niet naleven van de spelregels, dan wordt u voor toekomstige edities uitgesloten van deelname.

4) U verplicht zich de instructies van de organisatie op te volgen.

5)  De organisatie behoudt zich het recht voor deelnemers te weigeren of te verwijderen, indien er sprake is van het niet naleven van de spelregels.

6) Deelname aan "Klein Frankrijk" is geheel voor eigen risico. Is er sprake van diefstal, beschadiging van eigendommen of het oplopen van lichamelijk letsel, dan is de organisatie hier nimmer partij in en wijst elke vorm van aansprakelijkheid af.  

7) In geval van calamiteiten altijd de organisatie benaderen, meldt u dan bij de ingang/kassa.

8) De deelnemer verplicht zich na afloop de niet verkochte producten en afval zelf mee retour te nemen, hiervoor zijn geen afvalbakken beschikbaar.

9) U kunt uw plaats innemen en aankleden tussen 7:00uur en 8:30uur.

Voor publiek gaat de markt vanaf 9:00uur open. De markt duurt tot 17:00uur. Daarna mag u op gaan ruimen. Inpakken voor sluitingstijd is niet toegestaan. Het terrein is tot 17.00uur afgesloten! Eerder vertrekken is niet mogelijk ivm veiligheid. Vanaf 17.00uur gaat het hek weer open en kunt u het terrein verlaten.

10) De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement af te lasten, wanneer er sprake is van extreem weer  of gevaar voor bezoekers.

11) Nadat u zich heeft ingeschreven, volgt een mail met betalingsverzoek.

Let op! Uw inschrijving is pas definitief wanneer het staangeld binnen de daartoe gestelde termijn is overgemaakt.

12) Bij afzegging is restitutie van het staangeld niet mogelijk.

13) Als de organisatie door onvoorziene omstandigheden of overmacht het evenement aflast, ontvangt de deelnemer 70% restitutie van het factuurbedrag.

14) Indien de organisatie het evenement door welke omstandigheden dan ook vroegtijdig moet annuleren, inkorten of uitstellen, kan de organisatie hier in geen geval aansprakelijk voor worden gesteld en is volledig restitutie van het deelnamegeld niet mogelijk.

15) In alles waar dit reglement niet in voorziet beslist de marktleiding.